Política de galetes

Política de galetes

Què és una galeta?

Les galetes (cookies) són petits arxius de text que s'envien al dispositiu quan visiteu un lloc web. Les galetes són retornades al lloc web d'origen cada cop que el visiteu, o a un altre lloc web que reconeix la galeta. Les galetes actuen com un record d'un lloc web, la qual cosa permet recordar el dispositiu en les visites subsegüents. Les galetes també poden recordar les vostres preferències, millorar l'experiència de l'usuari, així com adaptar els anuncis.

Galetes utilitzades en aquest web

 • Galetes tècniques
  Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.
 • Galetes analítiques
  El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes es transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d'acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s'apliquen a Google Analytics, visiteu la Política de Privadesa de Google Analytics.
 • Galetes de sessió
  Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l'usuari navega pel web i s'eliminen al final.

Com controlar i eliminar les galetes

La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi noves galetes, desactivi les que ja existeixen o us comuniqui quan algú us envia una nova galeta al vostre dispositiu. Per canviar la configuració, seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

 • Internet Explorer: Eines > Opcions d'internet > Privadesa
  O bé feu clic aquí per a més informació.
 • Firefox: Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Paràmetres personalitzats
  O bé feu clic aquí per a més informació.
 • Chrome: Configuració > Mostra la configuració avançada > Privadesa > Configuració del contingut
  O bé feu clic aquí per a més informació.
 • Safari: Preferències > Seguretat
  O bé feu clic aquí per a més informació.
 • Opera: Configuració
  O bé feu clic aquí per a més informació.

Bloquejar l'ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.