Benvinguts i benvingudes a la Botiga en línia de la Universitat Rovira i Virgili

La Botiga URV romandrà fins al 10 d'abril

A la Botiga URV trobaràs el marxandatge oficial de la universitat, tant roba esportiva i casual com papereria i la línia de productes institucionals.

  • Si ets membre de la comunitat universitària (estudiantat, alumni, PAS o PDI), tens un descompte del 10% sobre el preu publicat a la web.

  • Els òrgans de la URV disposeu d'un descompte en productes específics per a congressos i seminaris.

  • Dessuadora granat d'hivern amb caputxa i l'acrònim de la URV al pit en blanc.

  • Motxilla grisa amb el logo de la URV en negre. Obertura antirobatori amb una cremallera a la part del darrere de la motxilla. Compartiment interior encoixinat per a portàtil o tablet. Interior amb sortida USB per a connexió de power bank (inclou el cable micro USB). Mides: 12 cm fons x 28 cm ample x 40 cm llarg. Composició: polièster

  • Osset de peluix vestit amb la dessuadora de la URV. ÚLTIMES UNITATS!

  • Paraigües de color negre amb el logo URV i varetes vermelles per donar un toc de color als dies de pluja.

  • Altaveu portàtil, petit i lleuger perquè reprodueixis música i els podcasts preferits durant 3 h.. Incorpora una llum ambient.

  • Samarreta de màniga curta amb la imatge del territori URV.

  • NOU PRODUCTE! Porta les begudes sempre fredes o calentes a classe, al gimnàs o a la feina amb l'ampolla tèrmica de la URV. Aquesta ampolla d'acer inox.  manté les begudes fredes durant 48 h i les calentes, 12 h. Disseny "URV la universitat per estudiar i viure" d'@Anduluplandu.

  • Motxilla de cordes, de color rosa amb el missatge "URV la universitat per estudiar i viure". Molt lleugera per portar-hi les coses imprescindibles en el teu dia a dia i amb un missatge encoratjador.

Punt de recollida a tots els campus URV

Enviament gratuït a tots els campus de la URV amb un marge aproximat de 3 dies laborals (de dilluns a divendres) i 5 dies en el cas d'enviaments a la Seu Baix Penedès.

Si ho prefereixes, podem lliurar la comanda a l'adreça que ens indiquis amb un cost de 12,10 € (enviaments a la península).

Pagament segur

Paga les teves comandes online, amb TPV virtual.

Comandes internes

Si vols fer una comanda com a òrgan de l URV, contacta'ns i et arribar l'usuari de client per a teva unitat o servei URV.

Enviament gratuït a tots els campus de la URV amb un marge aproximat de 3 dies laborals (de dilluns a divendres) i 5 dies en el cas d'enviaments a la Seu Baix Penedès.

Descompte per a la comunitat universitària

-10% per a l'estudiantat, alumni i membres del PAS i PDI. El descompte s'aplica en el moment del pagament.